Voor kleine theaterbezoekertjes: Daar komen de dieren

15-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Waar kan de rijke fantasie van kinderen nu beter geprikkeld worden dan in de magische en avontuurlijke wereld van theater waar alles kan?! Aanstaande zondagochtend 17 maart is het dan ook weer feest voor de allerkleinsten in de Stadsgehoorzaal, tijdens de Peuter- en Kleuterochtend met leuke activiteiten en de vrolijke, avontuurlijke voorstelling Daar komen de dieren (2+) door Ageeth Haan.

Vanaf 10:00 uur ’s ochtends staan de deuren van de Stadsgehoorzaal wagenwijd open voor de jonge theaterbezoekertjes, en natuurlijk alle (groot)ouders! In het Theatercafé kunnen verschillende leuke spelletjes gespeeld worden, verzorgt UN1EK een creatieve knutselhoek en kan er zelf muziek gemaakt worden met Linda Pieters. Of plof lekker neer in een zitzak en geniet van een voorleesverhaal bij de Boekfiets. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelij 

In Harmonie (kleine zaal) gaat het feest om 11:00 uur verder met de muzikale, fantasierijke voorstelling Daar komen de dieren (2+). Zangeres Ageeth de Haan neemt de jonge bezoekertjes mee op een avontuurlijke reis door de wildernis op zoek naar jonge dieren met hun ouders, een voorstelling die ze samen met de WNF-Bamboeclub maakte. Met vrolijke en ontroerende liedjes en groots geprojecteerde dierenbeelden wordt de dierenwereld op bijzondere wijze tot leven gebracht. Een avontuur voor jong en oud! 

Peuter- en Kleuterochtend (vanaf 10.00 uur, gratis toegankelijk), met: 
Daar komen de dieren (2+) door Ageeth de Haan
Zondag 17 maart 2019 – 11.00 uur (deuren open 10.00 uur)
Toegangsprijs: € 10,00
Kaarten zijn HIER te bestellen.



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date