Vogelwandeling in de Broekpolder op 7 mei

04-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de Broekpolder kun je tientallen soorten vogels tegenkomen. Sinds de ontwikkelingen die vijf jaar geleden zijn ingezet, weten meer en meer soorten het gebied te vinden om te foerageren en te broeden.

Wil je er flink wat zien en horen, dan moet je vroeg op pad. En dat doen de Broekpoldergidsen dan ook op 7 mei. Samen met een vogelkenner gaan ze om 5.00 uur ’s morgens al de polder in. De weersverwachting is gunstig, dus alle reden om de zondag goed te beginnen.

U krijgt na aanmelding te horen waar de start plaats vindt. De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee.

De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Honden zijn op deze wandeling niet welkom.

 

Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl    Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl   

 

Gerelateerd