VMG dingt mee naar Musical Awards

12-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Vlaardings Musical Gezelschap gaat op voor de Amateur Musical Awards 2016 voor originele productie! Op 24 oktober vindt de uitreiking plaats in het DeLaMar theater in Amsterdam. Het VMG dingt mee met de musical Backstage in de categorieën beste originele productie, beste ensemble en beste mannelijke en vrouwelijke hoofdrol.

De muziek van “Backstage” is van Yukio Motohashi en het script van Robert Kroon. ,,De muziek is vernieuwend en een uitdaging omdat in deze show verschillende stijlen samenkomen. Zowel voor de spelers als ook voor het publiek een constant schakelen tussen swingende Cubaanse klanken en moderne musical sound’’, aldus Yukio Motohashi, die meer dan anderhalf jaar aan de muziek heeft gewerkt.

Tekstschrijver Robert Kroon: ,,Het verhaal van Backstage-de musical grijpt terug naar de oorsprong van het Vlaardings Musical Gezelschap en koppelt de moderne professionele vorm van musical met de lol van het verenigingsleven. Een kijkje achter de schermen waarbij intriges, doorzettingsvermogen en professionaliteit centraal staan’’.

De musical Backstage wordt geregisseerd door Eric van der Ende en de choreografie is van Melanie Dijksma. De nominaties worden in september bekend gemaakt. De musical is te zien van 21-23 april in de stadsgehoorzaal te Vlaardingen. Voor meer info: vmg.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date