Vlaardingse in volgende ronde Giels talentenjacht !

17-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Annabel Kalee is geselecteerd in de top 100 van “Giels Talenjacht”. De bekende presentator en radiomaker Giel Beelen is bezig met een talentenjacht die online plaatsvindt. Deelnemers konden een eigen geschreven nummer, dat opgenomen was in de slaapkamer, naar zijn speciale website sturen. Bijzonder was dat Annabel op zaterdag 9 april één van de slechts enkele uitverkorenen was die mochten optreden in de Westergasfabriek in Amsterdam tijdens de Veed-awards.

Uit de meer dan 1100 inzendingen (!) wordt momenteel een top 100 geselecteerd, waarvan de eerste 50 inmiddels bekend zijn. Annabel kreeg al eerder te horen dat ze bij die laatste 100 zit: Giel vertelde het haar persoonlijk na haar optreden op 9 april !

Tijdens de strijd om een plek in de volgende ronde krijgen de kandidaten opdrachten voor het schrijven van een song rondom een thema. Hiervoor krijgen ze een week de tijd. Behalve dat dit natuurlijk een goed nummer moet zijn, is het dan ook weer heel belangrijk dat het liedje zoveel mogelijk likes en watchtime krijgt!

Meer info hier!

Gerelateerd