Vlaardings Musical Gezelschap zoekt oud leden

11-01-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Dit jaar bestaat het Vlaardings Musical Gezelschap precies 25 jaar. In de afgelopen jaren, vanaf de oprichting in 1991, zijn er heel veel leden en medewerkers geweest die mee hebben gespeeld of betrokken zijn geweest met de techniek, kleding, geluid etc. Het VMG is nu op zoek naar alle oud leden die korte of langere tijd lid zijn geweest van het VMG. Oud leden en medewerkers worden gevraagd zich te melden via de website vmg.nl/reunie .

Op deze pagina kan men zich aanmelden met naam en adres, emailadres en de periode waarin zij ongeveer lid zijn geweest. Er komen rondom de voorstelling Backstage van 21-23 april speciale momenten waarin de oud leden centraal zullen staan.

 ,,Oud leden komen niet alleen uit Vlaardingen maar uit heel de regio en zelfs daarbuiten’’, aldus Eric van der Ende, artistiek leider van het VMG. ,,Het lijkt ons zo leuk om al die mensen opnieuw te ontmoeten en uit te nodigen om de nieuwste productie “Backstage” te zien’. De jongste spelers waren in de jaren negentig soms 8- 15 jaar. Waar zijn die gebleven en… zijn ze verder gegaan binnen de musicalwereld? We zijn erg benieuwd om dat te horen!’’

De musical Backstage staat in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen van 21 tot en met 23 april 2016.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date