Vlaardings Filmfestival van start

15-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 17 juni is de Stadsgehoorzaal het toneel van het vierde Vlaardings Filmfestival. Het afgelopen jaar heeft iedereen zijn eigen korte films kunnen inzenden en dit resulteert zoals ieder jaar in een mooie mix van verschillende genres. Spanning, actie, een lach en een traan, alles komt voorbij.

Na afloop zal de jury bestaande uit Wilbert Gieske (GTST) en Leo Ijdo (Vlaardingse Nachtburgemeester) beslissen wie de trofee voor ‘Beste Film’ in de wacht sleept.

Naast het kijken van films is er genoeg ander entertainment. Vanaf 19:00 uur speelt de band ‘Mellow Moods’ muziek in de foyer en kan iedereen kennis maken met de Nederlandse Mr. Bean en aap Benjamin.

Na afloop van het filmfestival, rond 23:30 uur,  wordt het festival feestelijk afgesloten  met het feesttrio ‘Funfare’ en kan iedereen onder het genot van een drankje lekker nakletsen of zich laten vastleggen door de aanwezige karikaturist.

Al met al een avond vol spektakel. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €10 aan de kassa van de Stadsgehoorzaal, de Irish pub of de website vlaardingsfilmfestival.nl  . Op de avond zelf kosten kaarten aan de deur €12,50.

VIP kaarten inclusief diner bij Malle Babbe of de Irish pub, T-shirt, snacks en drankjes zijn €40 en alleen verkrijgbaar via de website.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date