Vlaardingen viert feest op 1 en 2 november en jij kunt erbij zijn!

02-09-2019 Uit Advertorial

Win 2 kaarten voor The Classic Dance Night of voor Een avond met H6


VLAARDINGEN - In het weekend van 1 en 2 november worden 2 unieke evenementen georganiseerd in de Polderpoort Vlaardingen. Vrijdagavond 1 november staat in het teken van een ouderwetse avond gezelligheid op de grootste dansvloer van Vlaardingen. Tijdens The Classic Dance Night worden de oude disconummers weer tot leven gebracht. Wie kent ze niet: I Will Survive, Dancing Queen, Village People, Disco Inferno, Stayin’ Alive en ga zo maar door. Niemand minder dan GERARD EKDOM is een van de DJ’s die deze avond zal komen draaien.

Zaterdagavond 2 november staat in het teken van ANDRE HAZES en de Hollandse gezelligheid met de Hazes tribute band 'Een Avond Met H6'.  De Polderpoort wordt een gezellig café die zijn weerga niet kent. De succesvolle H6 Tribute band staat garant om lekker mee te zingen op de nummers van Andre Hazes. Krijg jij ook al zin? Tevens zal de beroemdste band van Vlaardingen De VAART ook een optreden verzorgen die avond.

Meer informatie over deze evenementen kun je vinden op www.crevorevents.nl. FACEBOOK: The Classic Dance Night en/of Een avond H6 Vlaardingen. Maak kans om 2 kaarten te winnen door op facebook aan te geven wie jij mee wilt nemen en naar welk evenement jij wilt.

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date