Categorieën

Service

Vier Tweede Kerstdag in pluche theaterstoelen

Vier Tweede Kerstdag in pluche theaterstoelen
Uit

Vier Tweede Kerstdag in pluche theaterstoelen

  • Redactie
  • 17-12-2016
  • Uit
Vier Tweede Kerstdag in pluche theaterstoelen
VLAARDINGEN - Zou je met Kerst wel eens iets anders willen doen dan normaal? Dit jaar kan het! Op Tweede Kerstdag staat de familievoorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer (6+) namelijk in de Stadsgehoorzaal. En wat is er nu leuker en gezelliger dan met Kerst (met de hele familie!) neer te ploffen in knusse, pluche theaterstoelen en te genieten van een geweldige familievoorstelling? 

In De Nieuwe Kleren van de Keizer wordt Alfons op school geplaagd en mag hij vaak niet meespelen met de andere kinderen. Alleen maar omdat ze zijn kleding niet ‘hip’ genoeg vinden. Verdrietig blijft hij alleen achter en begint hij te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert… En dan is hij opeens keizer! Met een enorm paleis, veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om mooie kleding te kopen. Hoewel iedereen hem adviezen geeft, doet Alfons alleen waar hij zelf zin in heeft. Maar de grote vraag is: wordt hij daar écht gelukkig van? 

In deze vrolijke en muzikale familievoorstelling vertellen acht acteurs dit mooie en beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Met humor voor jong én oud brengen ze het sprookjes tot leven in een heerlijke voorstelling. In prachtige kostuums, een mooi decor en met fantastische liedjes maken ze duidelijk dat je met ijdelheid uiteindelijk niet zo ver komt in het leven. Een prachtige (Kerst)boodschap toch?

Word de winnaar van de Grote Keizer-Knutselwedstrijd


Via de website van de Stadsgehoorzaal kunnen alle kleine theaterbezoekertjes de enige echte Keizer-Kleurplaat en Aankleed-Keizer downloaden. Maak ze zo mooi en bijzonder mogelijk en lever de knutselwerken voor aanvang van de voorstelling in bij één van de lakeien in de foyer. Er worden maar liefst 15 winnaars gekozen die een prachtige prijs winnen, uitgereikt door de keizer zelf! 

Maandag 26 december 2016, aanvang 16.00 uur, toegang € 16,-. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →