Vier keer een 'ja' in HGT voor Rose Irish Dance School!

08-10-2022 Uit Redactie

 VLAARDINGEN – Tussen de zangtalenten, de paaldansers, de illusionisten en nog veel meer was er gisteren ook (deels) Vlaardingse inbreng bij Holland’s Got Talent: Rose Irish Dance School! De dansgroep onder leiding van docente Rosalie Wagenaar haalde er een unanieme “Ja” binnen van de vierkoppige jury en mag zich alvast tot de kanshebbers rekenen om straks in de halve finale te staan!

Rosalie Wagenaar startte al vroeg met dansen en toen ze 13 jaar was maakte ze voor het eerst goed en wel kennis met Ierse dans. Vandaag de dag is ze volledig professioneel docent Ierse dans en eigenaar van haar eigen dansschool,  Rose irish Dance School. Rosalie geeft inmiddels op meerdere locaties in Zuid-West Nederland les, maar in Vlaardingen vind je die aan de Olivier van Noortlaan.

Het selectiesysteem van Holland’s Got Talent is ‘bijzonder’ , want vier keer een ‘ja’ betekent nog niet helemaal dat je er de volgende keer, bij één van de halve finales, ook weer bij bent. De jury selecteert achter de schermen daarvoor nogmaals de in haar ogen beste acts. Dat wordt voor de kijker nog even afwachten tot de komende vrijdag.  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date