Categorieën

Service

Vier je kinderfeestje in DOK99!

Vier je kinderfeestje in DOK99!
Uit

Vier je kinderfeestje in DOK99!

  • Advertorial
  • 02-09-2015
  • Uit
Vier je kinderfeestje in DOK99!

VLAARDINGEN - Een kinderfeestje vieren, maar zelf niet met alle rommel zitten, zelf eten maken en de kinderen bezig houden? Dan biedt DOK 99 Vlaardingen u dé uitkomst! Met de kinderen een uur sportief bowlen in havensferen van vroeger en daarna lekker eten! U hoeft niets te doen en de kinderen vermaken zich prima 

Speciaal op woensdag en vrijdag is er MAGIC bowlen; lekker swingen tijdens het bowlen op de favoriete kinderhits. De kinderen gaan eerst een uur bowlen. Per zes kinderen reserveren wij één bowlingbaan. Natuurlijk doen wij de ‘funbumpers’ (gotenvullers) omhoog! Bowlen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Wij gaan ervan uit dat u de kleintjes zelf tijdens het bowlen begeleidt.

Tijdens het bowlen nemen wij de keuzes voor het eten op. De kinderen hebben de keuze uit een frikandel, kaassoufflé, kroket of kipnuggets met lekkere frites, mayonaise en appelmoes. Na het bowlen gaan de kinderen en eventueel de ouders aan tafel. Voor de grote dorst staat er een kan ranja klaar. Met feestelijke muziek zetten wij de jarige in 't zonnetje en serveren wij de frites en snacks. Als alle kinderen klaar zijn krijgen zij een ijsje. 

Makkelijk, snel en 24/7 extra voordelig als u reserveert via iDEAL (=15% korting ). Al vanaf 7,65 per kind! Neem contact op met DOK99, tel. 010 - 474 07 74 of reserveer meteen via de website.

H. Mons

Zeemanstraat 76, Vlaardingen

Meer over H. Mons →