Verrassend Boerenoogstfeest op 9 oktober

06-10-2021 Uit Advertorial

REGIO - Agrarische Natuurvereniging Vockestaert, Stichting Schaapskudde Vockestaert en de Midden-Delfland Vereniging nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 9 oktober het Boerenoogstfeest te vieren. 

‘Het thema is Verrassend Midden-Delfland en dat is wat we willen bieden’, zegt de organisatie. ‘Het verrassende landschap, de lokale producten, oude ambachten en de schaapskudde met de herders. Verder is het museum open, met oude huishoudelijke en agrarische gebruiksvoorwerpen en gereedschappen. Aan de jeugd is gedacht met een kabouterspel en andere leuke buitenactiviteiten, zoals een touw- en klimbaan en boogschieten. En natuurlijk is er ook een versnapering op het terras en muziek.’ 

Adrianushoeve

In 2020 kon het feest helaas niet doorgaan, maar dit jaar hopen de initiatiefnemers jong en oud te mogen ontvangen op de Adrianushoeve (Woudweg 26, Schiedam) tussen 12.00 en 16.30 uur. Bij onze informatiekramen liggen o.a. fiets- en wandelroutes om te bekijken en mee te nemen. Bij enkele kramen is pinnen niet mogelijk. Kom zoveel mogelijk op de fiets, de toegang is gratis. Wij zijn genoodzaakt om vanaf dertien jaar een Coronacheck te doen. 

Wij zien iedereen graag op 9 oktober! Het Boerenoogstfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, gemeente Midden-Delfland, Loswal “De Bonnen” en Fonds Schiedam/Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date