Verminder stress, huur kunst

16-02-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Kunst voegt veel toe aan jouw huis of bedrijf, maar kan ook een flinke investering zijn. Susan wil duurzame kunst bereikbaar maken voor iedereen. Daarom huur je bij haar al een origineel schilderij vanaf € 10,- per maand. Dit is geen weggegooid geld, want je spaart ook nog eens. 

Met kunst kun je jouw persoonlijkheid laten zien in je interieur. Het maakt van je huis een thuis. Maar ook voor een bedrijf voegt het veel toe. Kunst geeft bedrijven een professionele uitstraling. En is zelfs goed voor de productiviteit van de werknemers. Wist je dat regelmatig kijken naar kunst zelfs stress vermindert en depressies voorkomt? 

Originele kunst aanschaffen kan echter best een investering zijn. Toch vind Susan dat dit bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom kun je bij haar al schilderijen huren vanaf €10,- per maand. Op deze manier kun je kunst bijvoorbeeld rustig een periode uitproberen, om te zien of het wel aan je wensen voldoet. 

Besluit je het schilderij te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald. Dit heb je namelijk gespaard. Zelfs wanneer je besluit een ander schilderij te kiezen blijft er nog 40% van je gespaarde bedrag staan. Is het resterende bedrag nog steeds te hoog? Dan mag je dit in termijnen afbetalen. Om het nog aantrekkelijker te maken is deze afbetaling rentevrij. 

Wordt net als vele anderen vrolijk wanneer je de kamer binnenloopt. Laat je dagelijks inspireren duur Susan’s gezellige vrouwen met zelfvertrouwen en plezier in het leven. Wil je weten hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Neem dan vrijblijvend contact op met Susan via info@susanruiter.nl.
 

Website: www.susanruiter.nl

Gerelateerd