Verhalen over jezelf en je familie

15-09-2022 Uit Redactie

Foto: Manou van de Zande

VLAARDINGEN - Kunst- en cultuurcentrum KADE40 en De Schrijfschool uit Rotterdam zetten Vlaardingen en omstreken aan het schrijven. Beginners of gevorderden, iedereen die een levensverhaal wil schrijven is welkom bij de praktische cursus Schrijven over je Eigen. Docent Heleen Schoone uit Vlaardingen opent ieders schatkist met herinneringen, anekdotes en familieverhalen. Start woensdagochtend 19 oktober, 10.30 - 12.30 uur (koffie en thee staan klaar). 

Westhavenkade nummer 40 was vroeger het postkantoor van Vlaardingen, brieven met persoonlijke verhalen vlogen er heen en weer. Een betere plek voor het schrijven van levensverhalen is er niet. 

Familieverleden

Schrijven over jezelf en de jouwen - eigenlijk doen alle schrijvers dat. Sterker nog, iedereen kan dat. Hoe dan? Waar in de zee van verhalen begin je? En hoe maak je er een goed verhaal van? Daarover gaat de cursus Schrijven over je Eigen van De Schrijfschool-docent Heleen Schoone. Zij heeft jarenlang ervaring en geeft dus met inspirerende associatie- en schrijfoefeningen antwoord op: hoe begin je, hoe haal je herinneringen op, hoe doe je onderzoek naar familieverleden en hoe schrijf je levendige verhalen die ook anderen graag willen lezen? Aan het eind van de cursus heb je én een verzameling verhalen én ideeën te over om na de cursus mee verder te gaan.
 

Cursus Schrijven over je Eigen | Autobiografisch Schrijven
Vijf woensdagochtenden, van 10.30 tot 12.30 uur
Woensdag 19 okt, 2, 16, 30 nov &14 dec 2022
Docent: Heleen Schoone
KADE40 & De Schrijfschool, Westhavenkade 40 in Vlaardingen
€ 195: deschrijfschool.com > Agenda > Schrijven over je Eigen
 

 
 Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date