Verbouwing en herinrichting weggeefwinkel

20-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf maandag 17 juni wordt de weggeefwinkel in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 verbouwd en opnieuw ingericht. Die verbouwing gaat één à twee weken duren en daarna is de winkel tot aan de zomervakantie open en vanaf half juli en in augustus gesloten. Op vrijdagmiddag 13 september is de feestelijke heropening gepland. De winkel krijgt een behoorlijke facelift. De winkel wordt handiger en gezelliger ingericht en de artikelen worden wat aantrekkelijker uitgestald. Ook worden in de ruimte de plek waar je spullen kunt inleveren en kunt uitzoeken duidelijker van elkaar gescheiden.

De spullen die in de winkel komen, zullen gestickerd worden met de datum waarop ze de winkel ingaan. Als ze na een paar weken nog niet zijn meegenomen, worden ze uit de winkel verwijderd. Zo zorgen we voor ‘doorstroming’. Naast het weggeefgedeelte (het grootste deel van de winkel) komt er ook een klein verkoopgedeelte. Hier kan men voor een klein prijsje artikelen kopen die achter een verkoopbalie staan uitgestald. Vanuit het weggeefgedeelte mag na de heropening nog maar een beperkt aantal artikelen per keer worden meegenomen. Rommelmarkten en brocantes zullen na de heropening van de weggeefwinkel minder vaak of niet meer gehouden worden. We hopen dat de weggeefwinkel na de verbouwing en herinrichting voor een breder publiek aantrekkelijk is om te bezoeken.

Op 1 juni is er van 9.00 tot 12.00 uur op het voorplein van De Windwijzer nog een grote weggeefactie (wie maakt ons los?) van de laatste artikelen die nog in de winkel staan. Na die datum worden er voorlopig geen spullen meer voor de weggeefwinkel in ontvangst genomen. Op 1 juli zal de verbouwde en heringerichte winkel weer open gaan.Gerelateerd