Varia brengt de Flamingo naar KADE40

29-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Toneelvereniging Varia staat dit voorjaar met de voorstelling de Flamingo vier avonden in het pand van KADE40, het voormalig postkantoor aan de Westhavenkade. De voorstellingen vinden plaats in het weekend. Zaterdag 6 april, 7 april, 20 april en 21 april ben je van harte welkom. Aanvang is om 20.00 uur.

Alvast onze excuses voor de pijn in uw kaken en buikspieren! Heb je wel zin in een avond onbedaarlijk lachen? Varia is terug, dit keer met een komedie! Het leven van Frank Goudsmit en zijn partner Albert wordt op z’n kop gezet als Franks twintigjarige zoon Mike bekend maakt dat hij gaat trouwen met de dochter van de lijsttrekker van de ChristenUnie. Deze laatste is verre van blij met de verloving, maar de positieve publiciteit van een huwelijk zou het recente schandaal rondom de partij wel kunnen doen vergeten. Maar eerst willen hij en zijn vrouw de ouders van Mike ontmoeten. Wat zij niet weten, is dat het om een homoseksueel stel gaat dat een travestieclub runt. Mike en zijn ouders doen er dan ook alles aan om dit te verdoezelen met alle hilarische situaties van dien.

De regie van deze doldwaze komedie is in handen van Mario Cramer. De cast bestaat uit Doron Levy, Anouk van Buuren, Lars Bol, Leslie van Toor, Nancy van der End-van der Sman, Erwin van Keulen, Jack Koster, Lijanne Edelijn, Irene Kraak, Gwensley Paula en Levenez Vermaas.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Toneelgroep Varia.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date