Vandaag: Muziek Verenigt in Prikkewater!

30-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Vervelen is vandaag geen optie want in Partycentrum Prikkewater vindt vanmiddag een evenement plaats dat geheel gratis toegankelijk is: ‘Muziek Verenigt’.

Het idee komt ‘uit de koker’ van Mila Rose Brockovich, de zangeres die al sinds jaar en dag meedraait in de Open Studio van KADE40, waar zij samen met artistiek leider (en gitarist) Donny Duvall muzikanten en zangtalent bij elkaar brengt en begeleidt. Na een jaar voorbereiding pakt ‘Roos’ het nu een keer grootser aan, vandaag dus aan de Koningin Wilhelminahaven.

Er werden speciaal voor dit evenement tijdelijke formaties samengesteld uit muzikanten jong en oud, amateur en semiprofessioneel. De muziekstijlen zijn zeer divers en de muziek is geschikt voor iedereen!

De artiesten worden begeleid door Donnie Duvall, een Amerikaans componist en arrangeur die een indrukwekkende ‘track record’ op zijn naam heeft staan. Daarnaast zullen er ook diverse gastartiesten optreden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Allerlei smaken komen aan bod: Popmuziek, Rockmuziek, Klezmer/Jiddische muziek, Nederpop, Syrische muziek, cabaret, akoestische muziek, zelf geschreven muziek en alles wat er verder te realiseren valt door de verschillende muzikanten van Open Studio. Ter afsluiting  treedt DJ Sam Bones op.

Muziek Verenigt begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Inloop vanaf 12.45 en parkeren is natuurlijk gratis in het gebied rond Prikkewater. Voor alle gasten is er een gratis kopje koffie of thee, maar wil je meer dan kan er natuurlijk tegen betaling heerlijk gegeten en gedronken worden.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date