Van ruimtestation naar het theater!

25-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Altijd al astronaut willen worden? Benieuwd hoe het leven in de ruimte eruit ziet? Kom dan op vrijdag 22 juni 2018 naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en stel al je brandende vragen aan de astronaut André Kuipers tijdens zijn ruimtevaartcollege!

André Kuipers geeft je een unieke kijk in het leven van een astronaut. Uit eigen ervaring vertelt hij alles over de jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken, hoe het is om te leven en werken in het internationale ruimtestation ISS, wat er bij een ruimtereis komt kijken en hoe mooi het uitzicht is daarboven. Door prachtige video’s en foto’s neemt hij je mee op een magische reis en krijg je precies te zien hoe het is om een astronaut te worden en zijn.

André nodigt je uit samen zijn reis nog een keer te beleven in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Een ruimtevaartcollege vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten, die menigeen aan het denken zullen zetten. Ook razend interessant voor jonge ‘astronauten’!

André Kuipers Ruimtevaartcollege – Een unieke kijk in het leven van een astronaut
Vrijdag 22 juni 2018 Aanvang 19:30 uur (deuren open 18:30 uur), € 27,50 incl. consumptie

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , en daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd