Categorieën

Service

Van 't Hoofd naar 't Hof in een zee van lichtjes

Van 't Hoofd naar 't Hof in een zee van lichtjes
Uit

Van 't Hoofd naar 't Hof in een zee van lichtjes

  • Redactie
  • 09-03-2023
  • Uit
Van 't Hoofd naar 't Hof in een zee van lichtjes
VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 10 maart kunt u meewandelen in de Citylight Xperience, een belevingstocht van het Hoofd naar het Hof. Langs de route worden op verschillende manieren met allerlei vormen van licht verhalen verteld. Deelnemers verzamelen vanaf 19.30 bij de Vuurtorenkap op het Stadsstrand. De optocht vertrekt om 20.00 en eindigt rond 22.00 bij de Watertoren in het Hof. Daar is er chocomel en kunnen de kinderen die
meegelopen hebben marshmellows roosteren.

Wat er onderweg gebeurt blijft nog een verrassing. Iedereen die meedoet wordt gevraagd lichtjes op te doen of mee te dragen. Zo vormt de stoet een konkelend lint van lichtjes door de stad en wordt er een verbinding gemaakt tussen de rivier en het centrum van de stad. Iets van regenkleding of een paraplu meenemen is handig ivm de weersverwachting. Ook daar kunnen leuke lichtjes in! Iedereen kan meedoen door een mailtje te sturen naar [email protected].

Tipje van de sluier: Onderweg zal in de KW-haven het verhaal van het gebied verteld worden met moderne projectietechnieken op het oude pand van de Vlaardingse Bierbrouwerij. Ook als je niet mee kunt lopen met de tocht is deze voorstelling nog het hele weekend op eigen gelegenheid te bekijken. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond draait er tussen 20.00 en 22.00 uur een doorlopende voorstelling.