Vaar mee met ‘De Lelie’ tijdens Loggerfestival

25-04-2017 Uit Redactie

UPDATE woensdag 26 april 20.20 uur: De rondvaarten zijn volgeboekt!

VLAARDINGEN - DFDS is ook dit jaar sponsor van het Vlaardings Loggerfestival. Na de succesvolle rondvaarten van vorig jaar, zijn we trots dat De Lelie, een historische salonboot, dit jaar uit naam van DFDS gratis rondvaarten op de Maas aanbiedt.

De Lelie, het in 1908 gebouwde voormalig stoomschip, heeft tot midden jaren dertig dienst gedaan als directievaartuig van de SHV, De Steenkolen Handels Vereniging. Onder de naam ‘Alma’ was het schip een bekende verschijning in de Rotterdamse haven. In 2003 heeft Koningin Beatrix tijdens haar werkbezoek aan het Gooi van De Lelie gebruik gemaakt voor een tocht over de Vecht.

Het massief houten interieur is in mahonie uitgevoerd, de banken zijn met rood pluche bekleed en de nostalgische verlichting zorgt, in combinatie met de schitterende glas-in-lood ramen, voor de sfeer van weleer. Vanuit de comfortabele bovensalon heeft u riant uitzicht en in de sfeervolle benedensalon vindt u de gezellige bar. Buiten, op het ruime bovendek en op het middendek is veel zitgelegenheid. De Lelie biedt plaats aan maximaal 60 personen. 

Rondvaarten


Op zaterdag 24 juni worden er vijf rondvaarten georganiseerd. Er is nog een beperkt aantal tickets te verkrijgen voor de afvaarten van 13.00, 14.30 en 16.00 uur vanaf de steiger Maasboulevard (tegenover het Chinese restaurant). De rondvaarten duren 45 minuten. Wij raden u aan om 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn.
 

Aanmelden


Voor de rondvaart dient u zich vooraf aan te melden via rondvaart@vl-loggerfestival.nlIn de mail vermeldt u: uw contactgegevens, de namen van de medepassagiers, de afvaarttijd welke u niet uitkomt én het aantal personen. Het maximum aantal personen per aanmelding is 4.  Zodra uw aanmelding is verwerkt ontvangt u de tickets digitaal. Deze dient u mee te nemen wanneer u zich bij De Lelie meldt. Wijzigen is niet mogelijk. Zwemvesten zijn aanwezig. Wees er snel bij, want op = op.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date