Categorieën

Service

Un1ek organiseert Romantische Valentijnsdag

Un1ek organiseert Romantische Valentijnsdag
Uit

Un1ek organiseert Romantische Valentijnsdag

  • Advertorial
  • 10-02-2016
  • Uit
Un1ek organiseert Romantische Valentijnsdag

VLAARDINGEN - Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag. UN1EK organiseert dan in samenwerking met de JT bioscoop in Vlaardingen een 'UN1EKe romantische Valentijnsdag' voor ouders en kinderen vanaf 4 jaar. Ouders kunnen romantisch samen naar de film 'Brasserie Valentijn' terwijl pedagogisch medewerkers van UN1EK de kinderen begeleiden in een andere filmzaal waar ze naar 'Alvin & The Chipmunks, Road trip' of naar 'Vlieg naar de Maan' kunnen kijken.

UN1EK ontvangt ouders en kinderen aanstaande zondag rond 10:30 uur in de JT bioscoop waar koffie, thee, limonade en iets lekkers klaarstaan. Voordat de films beginnen kunnen ouders en kinderen meedoen aan romantische activiteiten zoals een fotoshoot onder de hartjesboog, knutselen, sjoelen, airhockey of het bibberspel of het kaasspel spelen. En... er worden romantische prijsjes verloot. Zo bezorgt UN1EK ouders en kinderen een gezellige en romantische Valentijnsdag!

Het is de bedoeling dat ouders en kinderen samen naar de bioscoop komen. Introducés: vrienden en familie van ouders en kinderen die gebruik maken van opvang en/of onderwijs bij UN1EK zijn van harte welkom. Kaarten voor de UN1EKe romantische Valentijnsdag kosten €5 per stuk en €18 per gezin of gezelschap van twee volwassenen en twee kinderen.

 

Let op ! Hoe reserveren ?

Reserveren kan alleen per e-mail bij de JT bioscoop via [email protected]   Meer informatie vindt u in het nieuwsbericht op onze website die u HIER! vindt.

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →