Categorieën

Service

Tweede Talk of the Town in de Kroepoekfabriek

Tweede Talk of the Town in de Kroepoekfabriek
Uit

Tweede Talk of the Town in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 02-06-2014
  • Uit
Tweede Talk of the Town in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Na een succesvolle eerste editie in februari keert KF’s eigen talkshow Talk of the Town terug. En wel op woensdagavond 4 juni. Met dit keer onder andere het muzikale festivalseizoen, burgemeester Bas Eenhoorn en de Vlaardingse beleving van de Tweede Wereldoorlog. 

Talk of the Town is een terugkerende talkshow met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muziek! Het poppodium wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren. Deze unieke talkshow is speciaal voor jonge en betrokken Vlaardingers tussen de 15 en 115 jaar die zich interesseren voor actualiteit, muziek, cultuur en politiek. Maar ook ondernemers, politici en ambtenaren die nieuwsgierig zijn naar lokale meningen zijn welkom. 

Tijdens de tweede editie op woensdag 4 juni…

  • kom je alles te weten over het muzikale festivalseizoen van deze zomer.
  • gaan we dobbelen met onze burgemeester Bas Eenhoorn. Natuurlijk willen we onze nieuwe burgervader leren kennen. Heb je zelf een vraag? Laat het ons weten via onze Facebook-pagina en wie weet kun je hem je vraag zelf stellen!
  • draagt Ghostwriter Michel Reinders weer een geniale column voor.
  • brengt het vervolg van de Canon van Vlaardingen verrassingen en ‘oh ja’s’ van Vlaardingse bodem. Dit keer belicht stadsarchivaris Harm-Jan Luth de Vlaardingse beleving van WOII.
  • is er tussendoor ruimte voor stand-up comedy én muziek! Het podium is vanavond voor jong comedy talent Julien Kavish Lubeek en de muzikale omlijsting is in handen van Casper van Hattum & friends, ofwel: De Jeneverneuzen.
  • is de presentatie wederom in goede handen bij host Rutger van Houwelingen. 

Talk of the Town, woensdag 4 juni 2014. Deur open: 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →