Tweede Moestuinfestival in de Stadsgehoorzaal

06-12-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Stap op zaterdag 25 januari het Vlaardingse theater binnen en waan je op vijf continenten tegelijkertijd! Livemuziek, een salsaplein, kunst, stand-up comedy, mode, wereldgerechten en zelfs een Perzische salon: het is allemaal te beleven tijdens het Moestuin Festival op zaterdag 25 januari van 16.00 tot 23.00 uur.

,,In elke hoek van het theater is van alles te beleven! Dat komt o.a. omdat het festival wordt georganiseerd door veel lokale partners én een team met verschillende culturele achtergronden'', vertelt de directeur van het Vlaardingse theater, Renske Verbeek enthousiast. De tweede editie van het wereldse festival belooft een waar spektakel te worden en het festivalprogramma lijkt nóg indrukwekkender met namen als Zep & Friends, Wim Kerkhof, Orchestre Partout, Vivecka (momenteel te zien in The Voice) en Fred Piek.

Maar dat is nog lang niet alles: er is eten uit acht verschillende landen, een moderne performance door Zhanhong Liao, Turkse livemuziek, een Perzische salon, de afronding van de tentoonstelling ‘Nieuwe Vlaardingers op Reis’ en de aftrap van ‘Zing Nederlands met me’ voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren - omdat dat zingend veel sneller gaat – en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Een perfecte
combinatie!

In 2018 heeft de Stadsgehoorzaal, samen met De Kroepoekfabriek, landelijke erkenning gekregen als officieel ‘Meemaakpodium’ door het Fonds voor Cultuurparticipatie, omdat het theater zich veelvuldig inzet om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Het evenement ‘Moestuin Festival’ past daar perfect bij. ,,We willen graag mensen met elkaar in contact brengen en hoe kan dat beter door theater, dans, muziek, kunst en eten?” zegt Verbeek trots.

Moestuin Festival
Zaterdag 25 januari 2020
16.00 tot 23.00 uur
Tickets (€10,00 p.p.)
Volledig programma: Stadsgehoorzaal.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date