Categorieën

Service

Twee nieuwe exposities in Het Zonnehuis

Twee nieuwe exposities in Het Zonnehuis
Uit

Twee nieuwe exposities in Het Zonnehuis

  • Redactie
  • 05-07-2016
  • Uit
Twee nieuwe exposities in Het Zonnehuis
Op zaterdagochtend 9 juli worden om 11.00 uur de exposities van Samira Moudnib en Marianne van Heerde- Schram geopend in Het Zonnehuis.

De schilderijen van Samira Moudnib, van Stichting Gmissa Art Factory, zijn een mengeling van kleurencombinaties in een verbluffende moderne Arabische stijl. Samira combineert herkenbare moderne kunst verweven in een melancholische droom genaamd Soul Colors. Ze nodigt de bezoeker uit voor een zoektocht naar zichzelf en naar de kleur van zijn of haar ziel.

In de vitrine exposeert in dezelfde periode Marianne van Heerde- Schram met keramisch werk.Marianne heeft haar opleiding gehad bij de Vrije Academie in Vlaardingen van de keramisten Yvonne Verzijlberg en Rien van Galen. Momenteel volgt ze een opleiding bij Beatrijs van Rheeden bij Kade40 in Vlaardingen. Marianne wordt vaak geïnspireerd door culturen van diverse landen die zij bezocht heeft, maar ook door gewone dingen uit het dagelijkse leven.

U kunt beide exposities bezoeken van 9 juli tot en met 14 augustus in het Zonnehuis te Vlaardingen, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Van harte welkom!

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →