TOTAL LOS in de Stadsgehoorzaal

28-11-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Aan iedereen is wel iets mis. Dát is het motto van de meiden van LOS Muziektheater in hun theatershow TOTAL LOS. Net als in hun vorige voorstelling FCKD, vormen de meiden ook dit keer zelf het onderwerp. Want zeg nou zelf, wat doe je wanneer je auto total loss is? Inderdaad, dan doe je hem weg toch?! Maar wat doe je wanneer je collega iets mankeert…? Wat doe je wanneer je als viertal door bezuinigingen in het theater moet terug gaan naar een trio? Wie moet er dan uit? Eén ding is zeker, de komische en muzikale meiden van LOS zijn in ieder geval niet bang om flink wat deuken op te lopen! 

Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige en scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijft het knettergekke viertal het publiek in hun pakkende show verbazen. Sterk zijn de meiden vooral in spitsvondige liedteksten en meerstemmige zang. In dit derde programma, fraai geregisseerd door Silvester Zwaneveld, gaan ze sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon los; met vele onverwachte, komische scenes gaan ze TOTAL LOS in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal! Leuk feitje, LOS muziektheater is uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent! 

Ook voor deze avond is natuurlijk weer een prachtig passend randprogramma samengesteld.Onder het genot van een hapje (tip: probeer ons langzaam fameus wordende Stadsplankje eens!) en een drankje kun je voorafgaand aan de voorstelling (vanaf 19.30 uur) in het Theatercafé alvast in heerlijk muzikale sferen komen. De broers Patrick en Rick Mostert, beter bekend als de band The Suspenders, zullen met een greep uit hun repertoire de avond swingend laten beginnen. Van de ‘60s tot nu, en van dancenummers tot ballads. Van de Rolling Stones tot Armin van Buuren en van Amy Winehouse tot de Foo Fighters. Na afloop van de voorstelling zullen zij het muzikale feestje in het Theatercafé voortzetten, waar je tot 00.00 uur kunt nagenieten, kletsen en swingen. 

Vrijdag 4 december, deuren open 19.30 uur, aanvang 20.30 uur, toegang € 16,00.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date