Total Confusion terug in de Kroepoekfabriek

12-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Total Confusion is terug op zaterdag 15 december. Het is de avond gericht op de vroege jaren van house en techno die gedraaid werd in de beste clubs in de jaren 80, jaren 90 en de zero’s. Daar hoort een passende line-up bij. Drie van de grootste DJ’s uit die tijd staan dan ook op deze avond in De Kroepoekfabriek: Remy, Dimitri en Jaydee.

DIMITRI
Dimitri Kneppers is inmiddels een echte veteraan in de internationale dancescene. Al sinds 1988 is Dimitri een van Nederland’s grootste DJ-namen. 23 jaar lang draaide Dimitri vrijwel onafgebroken en dat heeft hem verschillende prijzen opgeleverd. Zo werd Dimitri drie jaar lang, onafgebroken verkozen tot beste club-DJ van Nederland van 1994 tot 1996. In dat laatste jaar noemde DJ Mag hem de nummer 3 en Mixmag hem de nummer 6 DJ van de wereld. Sinds 2010 heeft Dimitri veel meegemaakt: hij mocht weer draaien op de grootste festivals, kreeg vervolgens ernstige gezondheidsproblemen, verloor daardoor zijn been en keerde ten slotte weer helemaal terug.

REMY
Remy Unger, oftewel DJ Remy, is een pionier in de Nederlandse housescene. Sinds 1989 beoefent Remy zijn vak. Na het ontdekken van house stond hij al snel zelf als DJ in de grootste clubs van Nederland. Ook in het buitenland maakte Remy furore. Remy’s bekendheid werd nog groter door het produceren van meerdere houseclassics, waaronder ‘Piano Power’, ‘Ignite’, ‘Mexico Can Wait’ en ‘Till Ya Drop’.

JAYDEE
Het alter ego van producer Robin Albers heet Jaydee. In de jaren 90 scoorde hij een van de grootste househits ooit: ‘Plastic Dreams’. Jaydee is sinds die tijd een van de boegbeelden van de dancescene, mede door het oprichten van ID&T Radio. Ook is hij de motor achter de schermen geweest van enkele grote dancehits uit de zero’s. Inmiddels is Jaydee officieel resident-dj bij Total Confusion.

Raimond & Jordan
De grondleggers van Total Confusion zijn ook weer van de partij. Vlaardingers Jordan en Raimond zijn opgegroeid in de vroege jaren van de house en draaien elk al jaren mee als dj. Hun voorliefde voor de echte danceclassics steken ze dan ook niet onder stoelen of banken.

Zaterdag 15 december, aanvang: 22.00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date