TOOST Foodtruck Festival komt naar Vlaardingen!

14-07-2017 Uit Redactie

Fotografie: Lisenka l'Ami

VLAARDINGEN - ,,Je moest er gewoon bij zijn.'' Zo'n sfeer wil Toost neerzetten. Een uniek samenzijn met goed en bijzonder eten, en daarbij goede muziek. Een dynamische, tijdloze, tijd met elkaar. Toost zet het op en gaat dan weer. De Toost festivals breiden zich dit jaar gestaag uit en op 1,2,3 September kun je het Toosten gaan ontdekken in Vlaardingen in het Oranjepark. 

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. De oprichters van Toost vinden dat een Foodtruckfestival van 10 tot 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Op 1,2,3 September vind je onder andere deze foodtrucks: Piepers en Rund, Bommelbeef, Lekker Hotel Mama, Vroem Vroem Koffie, Crepes BuBu, Logisch Eten, De Smulkeeten, De Foodtruck Koning, Toeters & Ballen en Pasta Penne.

De wagens staan gezellig her en der opgesteld. Tussen de truckers, de slingers en de statafels -overigens ooit robuuste tonnen- staat gezellig Toost meubilair: tafels gemaakt van pallets, krukken en stoelen. Kortom: een echte festival- entourage.

Ook de podiumwagen valt op. Een stoere vrachtwagen, waarin een huiskamer-podium gebouwd is. Zeker de moeite waard om te komen bekijken! Het muziekprogramma dat van daaruit gespeeld wordt is te vinden op de website van Toost en ook op de Facebookpagina.

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, zo komt er een nostalgische zweefmolen en kan er allerlei leuks geknutseld worden! 
Kom het maar gewoon lekker beleven op 1,2,3 September in het Oranjepark!

Facebook: https://www.facebook.com/ToostFoodtruckFestival 

Website: http://www.toostfoodtruckfestival.nl/ 

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date