Toneelgroep De Fakkel: Verwarren !

11-02-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op 18, 19 en 20 maart speelt Toneelgroep De Fakkel weer ‘de sterren van de hemel’: Op het toneel van het Valkenhoftheater wordt het blijspel “Confusions” van Alan Ayckbourn, onder de titel “Verwarren” neergezet.

Dit blijspel bestaat uit vijf korte stukken, die een op het oog caleidoscopisch beeld geven van hedendaagse relationele situaties, maar die allemaal op de een of andere manier toch met elkaar te maken hebben. De vijf delen heten: 'Moederen', 'Borrelen', 'Happen', 'Feesten' en 'Praten'.

Deze bij vlagen hilarische en dan ook weer wat serieuzere en soms verwarrende komedie is een van de meesterwerken van de beroemdste toneelschrijver van de laatste 50 jaar: Alan Ayckbourn. Hij schreef onder andere ook 'Slippers', 'Liefde half om half' en het bitterzoete 'Verre vrienden'.

Er wordt gespeeld door: Coline de Jong, Lenie de Swart, Bas van der Borden, Evert Roest, Eleonora Man in 't Veld, Alie Planken, Ans Buitenhek, Ria Martijnse, Martijn van den Berg, Rita Hoogenboom en René Roza. De bewerking en regie zijn in handen van René Roza.


De volledige gegevens van de voorstelling:

Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart, 20:00 uur en zondag 20 maart, 14:00 uur

Locatie: Valkenhof Theater aan de Frank van Borselenstraat 93

Entrée: €8,50

Kaarten kunt u reserveren via hoenu.nl (even zoeken op zoekwoord Vlaardingen), via toneelgroepdefakkel@gmail.com , of telefonisch via 06-54936797 of 06-28327417.

Mits niet uitverkocht zijn er ook kaarten aan de zaal vanaf een half uur voor de voorstelling. Let wel op: bij de kassa kunt u helaas niet pinnen !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date