Tiende Haring & Bier Wandeltocht

02-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een mooi succes van de Haring en Bier wandeltocht van de voorgaande negen jaren, is het in 2019 tijd voor editie nummer tien van de gezelligste wandeltocht van Nederland!

De Haring en Bier wandeltocht, dit jaar op zaterdag 1 juni, is een wandeltocht in Vlaardingen. Tijdens de route geniet je van al het mooie groen, de mooie stadsgezichten en al het onverwachte wat de route dit jaar te bieden heeft. Ondertussen zet je toch maar een mooie prestatie neer en als je dan moe maar voldaan de finishlijn passeert en je zwaar verdiende medaille opgespeld krijgt dan kom je in een warm bad van feestelijke gezelligheid terecht. Als jij daar dan deel van uitmaak met een ijskoud biertje, terwijl je net die heerlijke haring naar binnen hebt laten glijden, dan voel je je als een God in Frankrijk! Daarom wil men meelopen met de Haring en Bierwandeltocht!

De inschrijving is vanaf 1 april. Wees er snel bij! Voor de echt geoefende wandelaars is er dit jaar een noviteit, behalve de 15 en 25 km kun je nu namelijk ook kiezen voor een tocht van 50 km! Na de tocht is er weer zoals voorgaande jaren een fantastisch feest. Naast de hoeveelheid wandelaars komen er ook nog veel nieuwsgierigen die ook mee willen feesten en de wandelaars binnen komen halen. Ook dit jaar is de mini 'wedren' a la de vierdaagse van Nijmegen weer een feit met Ginfish die dit jaar ook weer een riedeltje komt spelen.

Inschrijven en meer info op www.haringenbierwandeltocht.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date