Tien jaar Speelman & Speelman

27-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na ruim 10 jaar in het theater vinden de gebroeders Daan en Joost Speelman het tijd eens even goed terug te blikken naar hun carrière op de planken. Het verhaal van tien jaar succes en tegenslag moet eruit. En dat verhaal gooien de broers er op humoristische wijze uit op zaterdag 1 april (geen grap!) in de Stadsgehoorzaal. 

De goedlachse broers hebben na een decennium de sterke behoefte hun eerdere shows van zich af te pellen. Als laagjes van een ui. Daarna kunnen ze verder met iets nieuws. De jubileumvoorstelling Het moet eruit is een muzikale en humoristische trip down memory lane door hun leven. Grappen afgewisseld met leuke anekdotes en prachtige nummers, precies zoals je van de Speelmannen gewend bent. Een vrolijke, ontroerende en ontwapenende voorstelling, waarin ze niets meer inhouden en niet meer opkroppen. Er is niets meer wat ze tegenhoudt en niets blijft onbesproken. Want als het er bij Speelman & Speelman uit moet… dan komt de hele wereld eruit! Alles wat erin zit, moet er immers uit! 

Zaterdag 1 april, aanvang 20:30 uur, deuren open 19.30 uur, toegan € 19,00. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.

Gerelateerd