Theatervrijwilliger worden bij de Stads ?

03-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Donderdag 18 augustus om 19.30 uur is er een informatie avond voor nieuwsgierige mensen, die mogelijk af en toe vrijwillig willen bijdragen aan de Stadsgehoorzaal. Of dat nu achter de bar, garderobe, publieksbegeleiding, techniek, promotie of gastheer- of vrouw is! Iedereen is welkom deze avond.   Deze avond wordt alles uitgelegd en is er alle ruimte om nader kennis te maken, vragen te stellen en nog even een drankje te drinken met elkaar.

Wil jij meehelpen om van het komende theaterseizoen weer een geweldig succes te maken? Ben jij fris, fruitig en één bonk dienstverlening? Wil je ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom voelen, vanaf het moment dat zij het theater binnenstappen totdat zij weer naar huis gaan? En heb jij zin om met een grote glimlach en samen met een leuke, gezellige en enthousiaste groep mensen achter de bar in dit prachtige theater te staan en iedereen zo snel mogelijk van een drankje te voorzien? Lees hier   meer over de rollen en mogelijkheden!

Wil jij onze Stadscrew versterken of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan op donderdag  18 augustus om 19.30u naar de Stadsgehoorzaal.

 

Wie zich direct wil aanmelden, kan dat hier  doen!

Gerelateerd