Theaterconcert Sjors van der Panne

13-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Met zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014 heeft zanger Sjors van der Panne het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist van der Panne eerst de juryleden, en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren. Sjors bereikte in de finale de tweede plaats en schittert aanstaande vrijdag 16 juni in de Stadsgehoorzaal met zijn eigen theaterconcert. 

Als klein jongetje stond Sjors van der Panne al helemaal vooraan als er ergens werd opgetreden en groeide hij op in een wereld vol muziek. Hij keek naar de muzikanten, de boxen, de instrumenten en proefde de magie van muziek maken. Het publiek entertainen was zijn grote droom. Na de finale van The Voice of Holland in 2014 volgde in 2016 een prachtige, uitgebreide theatertournee. ,,Noem het vooral geen kleinkunstvoorstellingen, want dan word ik boos. Ik geef concerten!'', aldus Sjors. 

Samen met zijn gedreven muzikanten trakteert hij het publiek in zijn theatershows op de mooiste liedjes van zijn helden, afgewisseld met eigen werk. ‘Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!’, vertelde Liesbeth List toen ze hem zag in een uitverkocht Concertgebouw. Vol energie, zonder gebaartjes en vooral bevlogen én bewogen verrast Van der Panne het publiek met een overweldigend theaterconcert. 

Vrijdag 16 juni 2017, Aanvang 20.15 uur, deuren open 19.15 uur, toegang € 24,0. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date