Categorieën

Service

Theatercafé Opstand predikt de revolutie!

Theatercafé Opstand predikt de revolutie!
Uit

Theatercafé Opstand predikt de revolutie!

  • Redactie
  • 28-04-2015
  • Uit
Theatercafé Opstand predikt de revolutie!

VLAARDINGEN - Ben je ook zo ontevreden over de bonuscultuur? Vind je het asielbeleid absurd? En moeten ze wat jou betreft met hun fikken van de zorg afblijven? Maak de rebel in je los, en kom op donderdag 7 mei naar de Kroepoekfabriek. Daar 'predikt' TheaterCafé OpStand… De Revolutie!

Theatermakers, cabaretiers, schrijvers, dichters en muzikanten gaan het omverwerpende thema ‘De Revolutie’ te lijf, ieder op geheel eigen wijze. De een predikt een geluksrevolutie, de ander pakt het praktisch aan met een workshop barricades bouwen. Weer een ander gelooft dat hijzelf de revolutie is.

Er is retoriek, er is muziek. Hoe we het ook wenden of keren, er hangt iets in de lucht, er is iets op handen. Een voorstelling vol verwondering en verandering. Ontdek de revolutionair in jezelf!

Een keur aan artiestenDe Revolutie is een parade van artiesten uit verschillende hoeken. De Vlaardingse inbreng komt van Stadsdichter Look J. Bodenen schrijverMichel Reinders, die met zijn compagnon Frank van Hoorn het duo De Spraakmakers vormt. Gaat dit drietal met literaire brandbommen gooien? Of blijft het bij een laffe storm in een glas water?

De voorstelling is donderdag 7 mei te zien in de Kroepoekfabriek. Aanvang: 20.00 uur, toegang in de voorverkoop € 12,50, aan de deur € 15,00. Rabobankpashouders 50 procent korting! Kaartjes: www.kroepoekfabriek.nl.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →