Categorieën

Service

The Sense of an Ending in Het Zeepaard

The Sense of an Ending in Het Zeepaard
Uit

The Sense of an Ending in Het Zeepaard

  • Redactie
  • 04-09-2017
  • Uit
VLAARDINGEN - In filmtheater Het Zeepaard draait deze week de Brits/Amerikaanse productie "The Sense of an Ending" van regisseur Ritesh Batra, met onder meer Jim Broadbent, Charlotte Rampling en Emily Mortimer.

 

Het verhaal

The Sense of an Ending is gebaseerd op het gelijknamige, met de Booker Prize bekroonde, boek van Julian Barnes, dat bij ons uitkwam met de titel Alsof het Voorbij is. Jim Broadbent speelt Tony Webster, een introverte man op leeftijd die een rustig en teruggetrokken leven leidt in Zuid-Londen. Hij is al jaren gescheiden en in afwachting van de geboorte van zijn eerste kleinkind. Maar als zijn jeugdliefde Veronica (Charlotte Rampling) opeens weer contact zoekt, lijkt zijn verleden hem plotseling in te halen en is het gedaan met de rust. Hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan en de pijnlijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden maakte onder ogen te zien. The Sense of an Ending is de tweede speelfilm van de Indiase regisseur Ritesh Batra, die internationaal doorbrak met zijn veelvuldig bekroonde speelfilmdebuut The Lunchbox.

 

The Sense of an Ending wordt vertoond op donderdag 7 september om 20.30 uur en op zondag 10 september om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl 

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

Vue Vlaardingen

Veerplein 134e, Vlaardingen

Meer over Vue Vlaardingen →