The Amazing Stroopwafels spelen thuis

13-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ze krijgen er maar geen genoeg van, zelfs niet na ruim 6.700 optredens in allerlei gelegenheden variërend van sauna’s, huiskamers, dierentuinen, cafeetjes en blusboten tot pleinen, straten, hengelsport- en aquariumverenigingen en natuurlijk grote theaters. En aankomende zaterdag strijken ze tot ieders grote vreugde in volledige (zesmans) bezetting weer neer in thuisstad Vlaardingen: The Amazing Stroopwafels! 

Het succesrecept van de Stroopwafels, bekend geworden dankzij de straatoptredens vooral op de Lijnbaan in Rotterdam, bestaat uit liedjesschrijver Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar), deze avond speciaal aangevuld met Koos Pakvis (bas), Hans Greeve (drums) en Johan Jansen (pedalsteelgitaar). Met inmiddels 22 albums, 42 singles en 3 dvd’s op hun naam vormen The Amazing Stroopwafels nog altijd één van de meest optredende bands van Nederland. En als het aan hen ligt, gaan zij daar tot lang nadat ze er bij neergevallen zijn mee door! 

Het speciale theaterprogramma The Amazing Stroopwafels 37½ in de Stadsgehoorzaal is het enige bandoptreden van dit seizoen. Bekende liedjes als Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk (beide in de Top 2000 van Radio 2) komen natuurlijk voorbij, maar ook speciale nummers over thuisstad Vlaardingen. Verwacht veel ruimte voor improvisatie, verzoekjes, inbreng van én interactie met het publiek, want dat is waar het bij The Amazing Stroopwafels om gaat! 

Zaterdag 18 februari, aanvang 20.15 uur, toegang € 27,50. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date