Tentoonstelling Bassie en Adriaan in Museum Vlaardingen geopend

14-10-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De langverwachte tentoonstelling Bassie & Adriaan – een schat aan herinneringen in Museum Vlaardingen is geopend door Bas en Aad van Toor zelf. De expositie is een ode aan het populaire kinderduo en een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen, rekwisieten en foto- en filmmateriaal. De tentoonstelling is nog tot mei 2021 te bezoeken.

Bassie & Adriaan - een schat aan herinneringen
De tentoonstelling over het leven van Bassie en Adriaan is ingedeeld in drie thema’s: The Crocksons, over hun beginjaren in acrobatiek, Bassie & Adriaan Live, over de diverse live-optredens, waaronder het Circus Bassie & Adriaan en Bassie & Adriaan op tv, over hun ongekend succesvolle televisiecarrière. Ook krijgen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de broers en kunnen ze bij de Wall of Fame alle awards en onderscheidingen van het kinderduo bewonderen. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van speurtochten en workshops tot fandagen en een stadstour langs diverse Vlaardingse opnamelocaties uit de welbekende televisieseries.

De tentoonstelling is tot en met 16 mei 2021 te zien in Museum Vlaardingen. Voor meer informatie: www.museumvlaardingen.nl.

Museum Vlaardingen heeft de nodige maatregelen genomen om een bezoek aan de tentoonstelling coronaproof te laten verlopen. Zo is er naast een gezondheidscheck een routeplan waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Daarnaast zijn er door het museum diverse contactloze ontsmettingspunten te vinden. Museum Vlaardingen werkt voor deze expositie met vijf tijdslots per dag, waarin er per tijdslot 25 bezoekers tegelijkertijd naar binnen kunnen. Reservering voor de expositie is verplicht, alsmede het dragen van een mondkapje.

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Volkskracht, De Groot Fonds, Deltaport Donatiefonds, Heijmans Vastgoed West en de gemeente Vlaardingen.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date