Tekenen tussen de koeien

29-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Teken- en koeienexpert Annemieke Rodenburg geeft een bijzondere workshop. Je krijgt de kans koeien te tekenen in het weiland van de boer. Geniet van de koeien, de geur van het gras en het weidse uitzicht. Met de juiste begeleiding en tips & tricks vergroot je je tekenvaardigheid al schetsend in de buitenlucht. 

Op een mooie locatie in het landschap van Midden-Delfland maak je kennis met de koeien van de boer. Al tekenend in het weiland voel je je weer tot rust komen tussen deze mooie beesten. Ze kijken je nieuwsgierig aan en herkauwen daarna rustig verder. Deze combinatie van natuur en buiten bezig zijn geeft je nieuwe energie. Je leert hoe je steeds beter de vorm van de koe kunt vastleggen. Je zult met meer vertrouwen het potlood oppakken en anders leren kijken naar je omgeving. Na de workshop neem je een gevuld schetsboek, een flinke dosis inspiratie en een bijzonder leuke ervaring mee naar huis.

Aanmelden en meer informatie: www.annemiekerodenburg.com. Datum: zondag 9 september, 13.00  tot 16.00 uur, kosten €25,- (inclusief koffie en thee), locatie: Woudweg 24, 3123 KB Schiedam.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date