Tamara Heck Fotografie op Vlaardingen24

18-01-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Tamara Heck Fotografie op 'Onze Bedrijven'. Wil je een mooi portret van jezelf, van je gezin of van de kinderen als mooie en blijvende herinnering? Een supergezellige fotoshoot van een verjaardagsfeestje of vriendinnen fotoshoot in de studio? Dan ben je bij Tamara Heck Fotografie aan het juiste adres! Er zijn naast de verschillende standaardpakketten legio mogelijkheden. Zo is er altijd de mogelijkheid om in overleg tot maatwerk te komen. Een fotoshoot kan gedaan worden in de studio in Vlaardingen of op een binnen- of buitenlocatie. 

Voor zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, baby- en kinderfotografie, gezinsfoto’s, groepsfotografie, zakelijk portret of bijzondere momenten kun je ook bij Tamara terecht. Tamara: ,,Voor elke shoot wordt ruim de tijd genomen om voldoende mooie foto's te maken. Ook is er tijd om eventuele wensen door te spreken. Tijdens de shoot proberen we samen verschillende poses uit, je hoeft echt geen fotomodel te zijn voor een mooi resultaat. Ook is het mogelijk om een visagiste bij de fotoshoot te boeken. 

Fotografie is mijn passie. Eens begonnen als een hobby en na mijn vakopleiding fotografie aan de school voor fotografie heb ik er mijn beroep van kunnen maken.

Bijzondere momenten voor mensen vastleggen is en blijft altijd speciaal. Een foto moet uitstralen wat de persoon of de fotograaf ermee wil zeggen; het gevoel achter een foto. Daarom vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en neem ik de tijd om tot een mooi resultaat te komen. Een sprekend portret maken waarop mensen uitstralen wie ze zijn. Een prachtige momentopname.'' 

Neem een kijkje op de website www.tamaraheck.nl of neem contact met Tamara op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

‘We do not take pictures with our cameras, but with our hearts and minds’Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date