Talentenjacht Loggerfestival: Vlaardingse Nieuwe !

21-04-2016 Uit Redactie

Duo Bem, ofwel Marscha en Barbara, presenteert met zangeres Sandy Struijs de talentenjacht

VLAARDINGEN - The Voice Kids, Idols, X-factor, Holland’s got talent… talentenjachten zijn en blijven populair. Hou je van zingen en sta je graag op een podium, dan is de talentenjacht op het Loggerfestival het allerleukste feestje om je aan te melden! Als je jezelf muzikaal begeleidt, neem je je instrument natuurlijk mee. Je kunt op de aanwezige professionele productiemensen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

Op woensdagmiddag 22 juni kun je je kunstje aan een groot publiek laten zien vanaf het hoofdpodium dat 4 dagen lang tijdens het Vlaardings Loggerfestival op Westhavenplaats staat. Kids van 6 tot 18 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden via zangtalentenjacht@vl-loggerfestival.nl  . De Vlaardingse zangeres Marscha Hollenberg is de artistieke leider.

De presentatie van de talentenjacht is in handen van de drie Vlaardingse zangeressen Sandy Struijs en Marscha & Barbara (BEM) én uiteraard ontbreekt een professionele jury niet. Er zijn drie prijzen te winnen, maar voor iedereen is er een aandenken. Bij de prijsuitreiking staan alle talenten op het podium en sluiten we stijlvol af met een glas kinderchampagne!

De winnaar van de eerste Vlaardingse ‘Nieuwe’ krijgt een Selfie video geluidsopname én een fotoshoot (inclusief kapper en visagie)! De tweede prijs is een geluidsopname én een optreden op zaterdag 25 juni op hetzelfde hoofdpodium en de derde prijs is een geluidsopname! De geluidsopnames zijn van een liedje naar keuze en opgenomen in een professionele studio. De prijzen worden beschikbaar gesteld door JVD Video & Recording en fotografe Sandy Struijs.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date