Talentenjacht Loggerfestival: Geef je nu op!

03-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingse Nieuwe is de titel van de (zang)talentenjacht waarmee het Loggerfestival ook dit jaar op zaterdag 24 juni van 11.00 uur tot 14.00 voor de tweede keer alweer uitpakt. En wie meedoet staat daarbij op het hoofdpodium van het festival!

The Voice Kids, Idols, X-factor, Holland’s got talent… talentenjachten zijn en blijven populair. Hou je van zingen en sta je graag op een podium, dan is dit het allerleukste feestje om je aan te melden! Als je jezelf muzikaal begeleidt, neem je je instrument natuurlijk mee. Je kunt op de aanwezige professionele productiemensen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. Op zaterdag 24 juni kun je je ‘kunstje’ aan een groot publiek laten zien vanaf het hoofdpodium dat tijdens het Vlaardings Loggerfestival op Westhavenplaats staat. Kids van 6 tot 18 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.

De presentatie van de talentenjacht is in handen van de drie Vlaardingse zangeressen Sandy Struijs, Marscha & Barbara (BEM) én uiteraard ontbreekt een professionele jury niet.

Er zijn mooie prijzen te verdienen zoals een echte videoclipopname! Plezier en ervaring opdoen staan natuurlijk voorop!

Inschrijven kan via deze link  door middel van een privébericht of mail even naar marschahollenberg@gmail.com   Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date