Categorieën

Service

Sunday Sun en Lucas Hamming in de KF

Sunday Sun en Lucas Hamming in de KF
Uit

Sunday Sun en Lucas Hamming in de KF

  • Redactie
  • 26-03-2015
  • Uit
Sunday Sun en Lucas Hamming in de KF

VLAARDINGEN - Op vrijdag 3 april krijg je Sunday Sun en Lucas Hamming voor de prijs van één. Wie blij wordt van muziek in de traditie van Tom Petty, Crowded House, Arctic Monkeys, The Shins en The Beach Boys mag dit sowieso niet missen. 

Als je in 2014 hebt opgelet, heb je Sunday Sun het ongetwijfeld al eens op een podium langs zien komen. Nu is het debuutalbum 'We Let Go' uit en gaat het pas echt hard met de band. De nieuwe, vrolijke popliedjes werken even aanstekelijk als de single 'Highly Respected Rebel' van de eerste EP uit 2012, maar er zijn duidelijk stappen gezet. De single 'I Call You Honey' werd door onder meer 3FM uitstekend ontvangen. 

Op deze avond krijg je niet alleen Sunday Sun, maar ook Lucas Hamming. Je zou hem kunnen kennen van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, als 3FM Serious Talent met een megahit (Mojo Mischief) op zak. ,,Ach", zegt hij zelf, ,,ik doe gewoon wat ik leuk vind. Van al die dingen droomde ik als jochie." Nu is er de nieuwe EP The Perv In Perfection, geproduceerd door Jurriaan Sielcken (bekend van Jett Rebel). Luister eens naar tracks als Wood For The Trees (de single) en Saving Grace, met een weelde aan melodie en arrangementen als klassieke popmonumenten in een poplandschap dat strekt van Paul Weller tot Miles Kane en Alex Turner van Arctic Monkeys. 

Vrijdag 3 april, aanvang 21.00 uur, toegang: negen euro in de voorverkoop, elf euro aan de deur.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →