Steun het lokale Rode Kruis met online pub quiz

06-04-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De huidige coronacrisis treft de samenleving en de ondernemers hard. Grand Café de Waker in Maassluis organiseert in samenwerking met ClockAssist op vrijdag 10 april ‘De Slimste Maassluizer’. Een online pubquiz waarbij je veilig thuisblijft volgens de RIVM-maatregelen. Tijd om de handen ineen te slaan, vonden Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Grand Café de Waker en Tom van Eijmeren van ClockAssist. Zij organiseren geheel belangeloos de online pubquiz om het Rode Kruis en lokale ondernemers te steunen. Met de quiz hopen ze inwoners van Maassluis en omstreken een gezellige avond te bezorgen.

Deelname en bijdrage
De organisatoren zijn enthousiast: ,,Wij vragen een kleine bijdrage van vijf euro per persoon, maar meer doneren mag natuurlijk ook. Vijftig procent van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan het Rode Kruis. De andere vijftig procent zal in de vorm van waardebonnen worden uitgekeerd aan de top tien deelnemers. Deze waardebonnen zijn te besteden bij de lokale Maassluise winkeliers.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst!
Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg Noord steunt dit initiatief volledig. Dankzij alle bijdragen en de aanschaf van extra middelen, kunnen zij nog beter hun werk op een veilige manier doen ter ondersteuning van de besmette coronapatiënten. De online pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’ wordt vrijdag 10 april om 20.00 uur live uitgezonden op de website. Aanmelden en meer informatie via www.deslimstemaassluizer.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date