Start nieuw cursusseizoen bij KADE40

10-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het nieuwe cursusseizoen is voor een aantal cursussen al gestart, maar vanaf half september barst KADE40 weer uit haar voegen van de activiteiten. Met bekende cursussen, maar ook met compleet nieuw aanbod en tal van nieuwe samenwerkingen.


Nieuwe samenwerkingen


Met ingang van seizoen 2017/2018 werkt KADE40 samen met weer een aantal nieuwe partners. Zo kunnen er komend jaar lessen gevolgd worden van o.a. Jazzstudio Marleen, TechNetkring NWN en Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Ook weten steeds meer amateurgezelschappen KADE40 te vinden voor de wekelijkse repetities.


Bekend aanbod

De meeste ‘vaste’ cursussen starten weer in de 2e week van september. Zo kun je bijvoorbeeld je kennis op het gebied van kunstgeschiedenis aanscherpen of je teken- en schildertalenten verder ontwikkelen, leren etsen, mooie sieraden ontwerpen én maken bij edelsmeden of je eigen potten en vazen bakken bij de cursussen keramiek. Ook leuk: portret- en figuurboetseren op de woensdagmiddag. Ga je liever met een camera aan de slag dan zijn er verschillende mogelijkheden, van lange cursussen tot korter aanbod. Om je schrijftalent te ontwikkelen schrijf je je in voor de cursus ‘overtuigen met verhalen’.


Jeugd

Ook de jongeren zijn voor het ontwikkelen van hun talent bij KADE40 aan het juiste adres. Zo gaat het Kinderatelier eind september weer van start, kan er volop gezongen, gedanst en muziek gemaakt worden. Kids met theater- en toneelambities kunnen vanaf 4 jaar terecht bij Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland of juf Rosanne van ‘Op het podium’. Jeugdtheaterhuis is 16 september aanwezig voor gratis proeflessen. Meer technisch aangelegde kinderen kunnen aan de slag bij de workshops van TechNetkring NWN om bijv. een tekenauto met propellor te maken.


Open Huis

Zaterdag 16 september is het Open Huis bij KADE40. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je je laten informeren over de (cursus)mogelijkheden bij KADE40, mee te doen aan gratis open lessen en in te schrijven voor het komende seizoen.

Gerelateerd