Categorieën

Service

Stand-Up Comedy in de Kroepoekfabriek

Stand-Up Comedy in de Kroepoekfabriek
Uit

Stand-Up Comedy in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 25-09-2014
  • Uit
Stand-Up Comedy in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op donderdag 2 oktober kun je je in De Kroepoekfabriek laten verrassen door nieuw stand-up comedy talent. MC Pieter Jouke leidt deze eerste editie van dit kersverse Comedy seizoen in goede grappige banen. 

Na een succesvol eerste seizoen start De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Stadsgehoorzaal met een tweede seizoen van Comedy Kafé. De ene keer in de Kroepoekfabriek, de andere keer in de Stadsgehoorzaal. In de Kroepoekfabriek word je voor vijf euro aan het lachen gebracht door zes nieuwe stand-up comedy talenten en praat een bekende MC alles aan elkaar. En deze keer is dat Pieter Jouke. 

Pieter Jouke schrijft al zo’n tien jaar lang grappen voor diverse cabaretiers en teksten voor programma’s als Spijkers met koppen, De wereld Draait Door, Koefnoen, Koppensnellers, Klokhuis en Tussen de Oren. Misschien heb je hem wel eens op tv gezien, bij Koppensnellers, CQC, de Staat van Verwarring, Knevel en van den Brink, Comedy Central en RenkemaTV. Ook stond hij al in ontelbare theaters, clubs en comedycafés, recent met zijn eigen show Nou Wordt Die Mooi! Je bent gewaarschuwd, na een ontmoeten met Pieter Jouke, zal je kijk comedy nooit meer hetzelfde zijn.

 

Na het lachen kun je al dansend bijkomen op de plaatjes van de DJ Kroe. Kaartjes bestellen doe je HIER! In de voorverkoop kosten ze vijf euro, aan de deur zeven euro.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →