Stadsterras op 29 januari

24-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op het eerste Stadsterras van dit jaar kan er op zondag 29 januari tussen 14.00 uur en 17.00 uur genoten worden van theater, muziek en leuke (kinder)activiteiten. Een middag waarin professioneel en lokaal aanbod wordt samengevoegd tot een goedgevulde theatermiddag voor het hele gezin. De toegang is gratis uitgezonderd twee voorstellingen in de Harmonie en Grote Zaal.
 

Herman in een bakje Geitenkwark

Heb je zin om eens lekker te lachen, kom dan naar de voorstelling Herman in een bakje Geitenkwark. Waar deze voorstelling over gaat? Geen idee, en dat is eigenlijk des te beter! Laat je op slapstickachtige wijze meenemen naar de essentie van deze voorstelling vol humor, muziek, avontuur en bizons. Bizons? Wie weet! Kaarten voor deze voorstelling à € 11,50 zijn te koop aan de kassa of te bestellen via www.stadsgehoorzaal.nl . Aanvang 16:00 uur, Harmonie.
 

Nijntje op de fiets

Nijntje komt deze zondag op de fiets naar het Stadsterras en neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Deze muzikale solovoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar wordt door actrice en zangeres Femke Hermans gespeeld en is geïnspireerd op de boeken en tekeningen van Dick Bruna. Kaarten à € 7,50 zijn te koop aan de kassa of te bestellen via www.stadsgehoorzaal.nl . Aanvang 14.30 uur, Grote Zaal.
 

Trapverhalen

Theaterregiseur Jacques Nachtegaal laat met zijn Trapverhalen zien dat tijdens het Stadsterras het hele theater als podium gebruikt wordt. Op de trap vertelt  hij verhalen die door amateurspelers uit Vlaardingen worden vertaald naar beelden. E.e.a. onder muzikale begeleiding van het Barend Hoek Collective. Doorlopend, centrale trappenhuis.
 

Kinderpoëzie

Aan de tafel van Un1ek kunnen kinderen een mooie ‘gedichtenposter’ maken en meedoen aan de Gedichtenposterwedstrijd in het kader van de Week van de poëzie. De winnaar van deze wedstrijd wordt Stadsdichter Junior 2017! Wie dat zal zijn, wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op woensdag 1 februari bij KADE40. Verderop in de benedenfoyer kunnen kinderen – samen met drie kunstenaars – een totempaal maken, waarin humor en taal, de thema’s van de Week van de Poëzie, worden verwerkt. Benedenfoyer, 14.00 uur. Alle werken die dit Stadsterras worden gemaakt, worden opgenomen in de overzichtstentoonstelling bij KADE40, 1 t/m 8 februari.
 

Stadsmuziek

Geen Stadsterras zonder muziek! Kuuk en Nelis spelen vanaf 15.00 uur nummers van overbekende broers in het Stadscafé. In de bovenfoyer worden vanaf 14.00 uur de audities voor het komende foyerprogramma gehouden en zullen verschillende acts optreden. De middag wordt afgesloten door het 18(!) koppige Barend Hoek Collective met dansbare retro jazz & latin, gebaseerd op muziek van Frank Sinatra, Michael Bublé en Robbie Williams. Bovenfoyer, 16.30 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date