Categorieën

Service

Stadsterras op 27 november

Stadsterras op 27 november
Uit

Stadsterras op 27 november

  • Redactie
  • 24-11-2016
  • Uit
Stadsterras op 27 november
VLAARDINGEN - Op het laatste Stadsterras van dit jaar op 27 november kan er tussen 14.00 en 17.00 uur genoten worden van theater, muziek en leuke (kinder)activiteiten. Een middag waarin professioneel en lokaal aanbod wordt samengevoegd tot een goedgevulde theatermiddag voor het hele gezin.

 

Zomerterrasconcert: Azul

Het Zomerterrasconcert is een vast onderdeel van het Stadsterras, met deze middag een optreden van Azul. De voorliefde voor en een verfrissende blik op van origine Braziliaanse muziek heeft deze zes musici bij elkaar gebracht. Centraal staat de muziek van Milton Nascimento. De verschillende disciplines (flugelhorn, viool, piano, bass, percussie en contrabas) die in deze band worden samengevoegd, worden aangevuld door de warme stem van Ana Beck. Het geheel heeft een verrassend geluid tot resultaat. Braziliaans meets kamermuziek. Kaarten à € 10,- per stuk zijn te koop aan de kassa of in de voorverkoop via stadsgehoorzaal.nl

 

Sinterklaasfeest met Dotje en Lotje

In de aanloop naar Sinterklaas brengen Juffrouw Dotje en Juffrouw Lotje een bezoek aan de Stadsgehoorzaal. Zij zijn dol op Sinterklaascadeaus. Ieder jaar verzinnen ze nieuwe streken om zo veel mogelijk Sinterklaascadeautjes te bemachtigen. En ieder jaar beloven ze, dat ze 'het nooooit meer zullen doen'. Het wordt weer een groot feest met dansen en zingen, voor jong en oud. De voorstelling start om 16.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling à € 11,50 zijn te koop aan de kassa of te bestellen via stadsgehoorzaal.nl .

 

Snorro

Nog zo’n leuke kindervoorstelling. De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? De acteurs van het Ro Theater spelen samen met de kinderen dit spannende verhaal over het bestrijden van onrecht en de liefde. De kinderen maken kennis met theater op een interactieve manier. Spelenderwijs leren ze de hoe ze een held kunnen verbeelden en de liefde kunnen winnen. Plezier en een positieve ervaring staan voorop. De voorstelling start om 14.15 uur in de Glazen Foyer. Kaarten à € 3,00 zijn te koop via de site, stadsgehoorzaal.nl  

 

Overige activiteiten

Naast de genoemde betaalde voorstellingen zijn er ook volop activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Un1ek is aanwezig met de inmiddels bekende knutseltafel in de benedenfoyer, de Biebband is aanwezig met veegpiet en Judith van Creabeats verleidt je om in te stappen in haar muzikale stoomtrein.

 

Stadsmuziek

Geen Stadsterras zonder muziek. Verdeeld over de verschillende foyers in de Stadsgehoorzaal optredens van o.a. de Vlaardingse band BEM!, Autour de Jean en Halfway Station. In de centrale hal zorgt Madison voor de muzikale omlijsting op piano.

Het volgende Stadsterras is op zondag 29 januari 2017.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →