Stadsterras op 26 maart

20-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – We gaan de laatste zondag van maart tegemoet en dat betekent weer een Stadsterras in de Stadsgehoorzaal. Het Stadsterras van zondag 26 maart is vooral een muzikaal Stadsterras. Naast een Zomerterrasconcert en een heus Kinderpopconcert (beide betaalde voorstellingen) zijn er nog verschillende gratis toegankelijke muzikale acts in en leuke (kinder)activiteiten in de verschillende foyers.  Tussen 14.00 en 16.30 uur is het Vlaardings theater aan de Schiedamseweg weer goed gevuld.

 

Zomerterrasconcert

Het Zomerterrasconcert wordt dit keer ingevuld door de vijfkoppige band Ti-an-guis. Deze jonge muzikanten spelen een mix van Mexicaanse Mariachi, bewerkingen van klassieke stukken, troostrijke americana, en volksdeunen uit de Balkan. Echt alles komt langs. Middelpunt is zangeres Lovarka. Ti-an-guis staat op het punt van doorbreken naar de grote festivals en muziekzalen en muziek- en gitaarliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het zien van deze band. Er wordt opgetreden in de Grote Zaal om 14.00 uur en kaarten à € 8,50 zijn te koop in de voorverkoop of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal. 

 

Kinderpopconcert

In de Kleine Zaal is er het Kinderpopconcert van zanger en tv-presentator Jelle Amersfoort. Naast bekende kinderliedjes, maak je kennis met nieuwe nummers. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaiebavianebilleraffedillefant? Niet? Dan moet je zeker komen! Het wordt een energiek, aanstekelijk muziekfeest voor kleine en grote meezingers, meedansers en meespringers. Locatie: de Harmonie om 16.00 uur en kaarten à €12,50 zijn te koop in de voorverkoop of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal. 

 

Perzische vertelling

Reza Mohseni neemt je mee naar het oude Perzië en de sfeer van de theehuizen aldaar. Hij vertelt het verhaal van Rostam en Sohrab, een gedeelte uit Het boek der Koningen, ´De Shahnameh`. Voor het eerst wordt dit oude mythische verhaal in het Nederlands uitgevoerd. Hiermee wordt een brug geslagen tussen twee culturen en maakt het publiek kennis met de rijkdom van de oude legenden en verhalen. Een verhaal over liefde en trouw, haat en bedrog, oorlog en wraak. Begeleid door muziek en zang. Het is in de Grote zaal om 16.00 uur en kaarten  à €7,00 (incl. kopje koffie of thee) zijn te koop in de voorverkoop of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.


Gratis activiteiten

De kinderen kunnen voor aanvang van het Kinderpopconcert aan de knutseltafel van Un1ek een gave microfoon maken of meedoen aan de Graffiti-workshop in het loading dock. Regisseur en verhalenmaker Jacques Nachtegaal zorgt voor de Trapverhalen. In de foyers zijn er optredens van het Vlaardings smartlappenkoor de Smarties en de Zingende Barmannen. De middag wordt afgesloten met een swingend optreden van de Vlaardingse band The Revivals.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date