Stadsgehoorzaal werkt samen met Restaurant Westkaai

24-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf vandaag zijn de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en Restaurant Westkaai een mooie samenwerking begonnen om bezoekers een compleet avondje uit te bieden. Naast het reserveren van een kaartje van een voorstelling is het nu ook mogelijk om een theaterdiner bij te boeken in Restaurant Westkaai, dat zich op loopafstand van het theater bevindt. 

Theater en diner vormt volgens het theater een perfecte combinatie en is daarom erg enthousiast over de samenwerking met Restaurant Westkaai. ,,We willen onze bezoekers graag een complete, onbezorgde theaterervaring geven. Van het diner tot het kopje koffie en van de garderobe tot de voorstelling. 
Daar sluit deze samenwerking heel mooi op aan'', vertelt Renske Verbeek. ,,En daarbij snijdt het mes aan twee kanten. Tot op heden worden alle 40.000 theaterbezoekers voor de voorstelling door de Stadsgehoorzaal geattendeerd op leuke restaurants en eetcafés in de buurt. De artiesten die optreden eten ook vaak in Vlaardingse restaurants. Deze samenwerking gaat nog verder. Restaurant Westkaai wordt vaste adverteerder én doneert per gast een bedrag in de Stadskas om meer culturele evenementen in de Stadsgehoorzaal te ontwikkelen. Daar zijn we ze zeer dankbaar voor!'' De Stadsgehoorzaal hoopt dat dit een mooie nieuwe stap is in de samenwerking met de lokale horeca.

Voor €27,50 per persoon ontvangen bezoekers een tweegangendiner incl. koffie in Restaurant Westkaai waar gastvrijheid en culinair genot centraal staat. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat iedereen ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. 

De voorstellingen waar een theaterdiner bij te boeken is, zijn:
- Rob de Nijs op zaterdag 10 maart
- De Formule 1 show op zaterdag 17 maart
- De Fransse Eijkel op vrijdag 23 maart
- Karsu op zaterdag 7 april
- Absolutely Floyd op vrijdag 13 april
- Richard Groenendijk op zaterdag 21 april
- Jan Rot op vrijdag 18 mei
- André Kuipers op vrijdag 22 juni 

Al een kaartje gekocht voor bovenstaande voorstellingen en toch willen dineren? Geen probleem! Het arrangement is ook los te boeken bij de bijbehorende voorstelling op de website van de Stadsgehoorzaal. Benieuwd naar het menu? Ga dan snel naar www.stadsgehoorzaal.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date