Stadsgehoorzaal lanceert binnenkort nieuwe website

05-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Volgens de kaartverkoopcijfers van het Vlaardingse theater bestelt meer dan driekwart van de theaterbezoekers zijn of haar kaarten online, een perfecte reden om de oude website in een nieuw jasje te steken, aldus de Stadsgehoorzaal. Vanaf woensdag 13 februari kunt u uw theaterkaarten op de compleet vernieuwde website bestellen waarbij efficiëntie en gebruikersvriendelijkheid de hoofdrol spelen. 

De nieuwe website van het theater, gebouwd door Qdentity uit Maasland, zorgt ervoor dat u in slechts een paar clicks uw kaarten heeft besteld en alle informatie rondom dit bijzondere theater, haar medewerkers en de vele voorstellingen en evenementen bij de hand heeft. Op deze manier wordt een bezoekje brengen aan het theater nog gemakkelijker!

Natuurlijk brengt deze overgang van oud naar nieuw de benodigde werkzaamheden met zich mee. Om zeker te zijn dat alle voorstellingen zonder problemen overgeplaatst kunnen worden, is er op dinsdag 12 februari, zowel online als aan de theaterkassa, geen mogelijkheid tot kaartverkoop. U kunt die dag wel terecht op de oude website om het programma te bekijken, informatie op te zoeken of om even afscheid te nemen.

Bezoek op woensdag 13 februari www.stadsgehoorzaal.nl en ontdek de nieuwe stijl van de Stadsgehoorzaal!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date