Stadsdiner voor Ondernemers met Karin Bloemen

26-12-2016 Uit Advertorial

Fotografie: Nick van Ormondt

VLAARDINGEN - Ondernemers opgelet, er komt weer iets moois aan! Na het succesvolle Stadsontbijt voor Ondernemers afgelopen september organiseert de Stadsgehoorzaal nu een heus cultureel evenement voor bedrijven. Op zaterdag 4 februari krijgen ondernemers en hun relaties de unieke mogelijkheid een compleet avondarrangement te boeken, bestaande uit een diner, de prachtige voorstelling Volle Bloei van theatervedette Karin Bloemen en de gelegenheid om mensen te ontmoeten.

Ondernemers en Cultuur hebben veel overeenkomsten. Ze zijn beiden van groot belang voor een regio, hebben een groot netwerk, zijn creatief en ondernemend en hebben bovenal veel te bieden voor de mensen en bedrijven in de omgeving. Deze avond staat dan ook in het teken van beleving, elkaar ontmoeten en het ontdekken van prachtige kansen waar iedereen sterker van wordt in een fijne theatrale setting. Een welkom aan alle ondernemers in de regio en wie weet wel een start van een nieuw, levendig netwerk, nieuwe kansen en win-win situaties.

 

Programma


Ondernemers kunnen hun relaties en personeel vanaf 18:30 uur ontvangen in een sfeervolle Harmonie. De directie van de Stadsgehoorzaal heet iedereen welkom. Onder het genot van een luxe Italiaans buffet en een drankje krijgen de gasten de gelegenheid om relaties te ontmoeten en te netwerken. Vanzelfsprekend wordt er voor passend entertainment gezorgd. Na het diner verplaatst het evenement zich naar de Grote Zaal, waar om 20:15 uur de prachtige voorstelling Volle Bloei van Karin Bloemen begint. Een muzikale voorstelling vol energie en inspiratie rondom de vraag: wanneer ben je in de bloei van je leven?  Na afloop vindt er een feestelijke borrel plaats, kortom een mooie avond vol ontmoeting en beleving! Dé gelegenheid om eens vooruit te blikken naar het jaar dat net begonnen is en om relaties of collega’s te spreken buiten kantooruren.

 

Aanmelden

De toegang voor het avondarrangement kost 75 euro per persoon, inclusief diner en toegangskaart voor de voorstelling. Aanmelden kan door hier   te klikken.

Gerelateerd