Categorieën

Service

So you think you can dance ?

So you think you can dance ?
Uit

So you think you can dance ?

  • Redactie
  • 16-10-2015
  • Uit
So you think you can dance ?

VLAARDINGEN – De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en Kade40 presenteren: de Danswedstrijd 2016! Heb jij altijd al eens willen dansen op een podium? Wees creatief, maak zelf een dans en doe op zaterdag 6 februari mee! Beschik je niet over de juiste moves of kijk je liever naar een podium dan dat je er op staat? Kom dan als publiek de dansers aanmoedigen!

Iedereen met een passie voor dans mag meedoen en alle soorten dans en muziek zijn toegestaan. Je kunt alleen meedoen, met z’n tweeën of met een groep. Er zijn vier leeftijdscategorieën: van 4 tot en met 7 jaar, van 8 tot en met 11, van 12 tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar. In de 1ste en 2de categorie mag de dans niet langer zijn dan 2 minuten. Voor de 3de categorie geldt 3 minuten en voor de 4de categorie 4 minuten. In elke categorie zijn er drie prijzen te winnen. De dansers worden beoordeeld door een professionele jury. Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf een dans maken, muziek uitkiezen en eventueel een eigen kostuum ontwerpen. De nadruk van de wedstrijd ligt niet zo zeer op competitie, maar meer op het delen van een passie: dans!

Inschrijven

Meedoen? Geef jezelf voor 16 januari en klik HIER!

Mochten er teveel inschrijvingen zijn, dan worden er voorrondes georganiseerd; dit wordt per categorie bepaald. Uiteraard ontvang je hierover ruim van tevoren bericht. Tip: zorg dat je dans in ieder geval een week van te voren af is!

Kosten

Kosten voor deelname bedragen 6 euro per persoon. Let op: je bent pas officieel ingeschreven als je betaling is ontvangen. Je kunt het geld overmaken op bankrekeningnummer: NL26RABO0103695206 t.n.v. Danswedstrijd 2016 te Vlaardingen, o.v.v. je naam.

Heb je vragen over de betaling of over iets anders? Neem dan gerust even contact op via: [email protected]

Tijd, plaats en locatie van de wedstrijd:

Zaterdag 6 februari 2015

Deur open: 19.00 uur | entree: 6 euro (volwassenen), 3 euro (t/m 12 jaar)

Locatie: Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →